Sex and the City Fenomen

Zanimljivosti

Nedavno sam pročitala članak o "fenomenu" Sex and the City, kako je ta serija postala kultna i kako nakon svih ovih godina i dalje veoma popularna. Kažu da se žene koje gledaju seriju dele na one koje obožavaju i idealizuju sve junakinje i naravno Zverku, i ona druga grupa koja ne gleda seriju, smatra da je sve to daleko od realnog ali ipak zna sve što se događa u njoj i ako je zatekne na TVu ne menja kanal pod izgovorom " nema ništa drugo da se gleda".

Prva epizoda ove serije je emitovana 06.06.1998 godine. Ukupno postoje 6 sezona, a zadnja epizoda je emitovana 22.02.2004. Nakon toga su snimljena još dva filma.rest of the text

Moram da priznam da spadam u ovu drugu kategoriju. Po meni sve što se dešava u seriji je daleko od realnog, iskarikirano, našminkano i sl. ali ako je zateknem na TV-u neću okrenuti kanal. Znam ko je ko, šta se dešava, šta će se desiti, pa čak i mogu da vam kažem šta je Keri obukla u nekim prilikama .  Da se odmah razumemo, nisam fan njenih odevnih kombinacija (osim cipela... pa volela bih jedne takve, dobro možda desetak pari :))! Eto, priznala sam javno! Ponekad kada nema šta da se gleda na TVu ja gledam po sedmi put reprizu ove serije! E sada da li postoji i treća i četvrta grupa, verovatno da, ali one se ne spominju u tom članku. Zašto je to tako? Da li stvarno nema ništa na TV-u, ili jednostavno moja potreba da ponekad malo izađem iz realnosti, opustim moždane vijuge, pa možda čak i zatupim, utrnem, zamrznem mozak na par sati je neodoljivo velika? Ne znam, ali ono što znam je da pre neko veče nije bilo ništa na TV-u pa sam odgledala par komada.

(0 glasova)
Pročitano 718 puta

Više iz ove kategorije

« Kolač od 250 $ Prenesi dalje »
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar